banner draxkmaier satu mare

Creșele și grădinițele rămân închise până la jumătatea lunii iunie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Creșele și grădinițele rămân cu siguranță închise până la jumătatea lunii iunie, iar după acel moment decizia depinde de felul în care va evolua situația infectării COVID,  a afirmat, joi, ministrul Educației Naționale, Monica Anisie, la Realitatea Plus.

  • ”Ce se va întâmpla după 15 iunie nu putem spune decât după ce se va face o evaluare a acestei perioade de relaxare. Am avut cu Ministerul Sănătății o discuție pe tema aceasta, Institutul de Sănătate Publică a transmis și către Ministerul Educației o serie de măsuri pentru a ne pregăti, în cazul în care există posibilitatea de a deschide, după 15 iunie, a creșelor și a afterschool-urilor, dar și a cantinelot și căminelor pentru cei care vin din alte localități la pregătiri pentru examenele naționale. Deci avem acest set de măsuri, dar o decizie se poate lua după o evaluare a perioadei de relaxare”, a spus ministrul Educației Naționale.  

Înscriere la clasa pregătitoare

  • ”Pe 11 martie, când am suspendat cursusile, era în plină defășurare înscrierea pentru clasa pregătitoare. Acum, noul calendar a fost afișat pe site-ul Ministerului, a fost afișat la gradinițe. Ce pot să spun este că finalizarea procesului este pe 25 iulie, atunci vor știi păriniții unde trebuie să depună dosarele pentru înscrierea la clasa pregătitoare,” a anunțat Monica Anisie la ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii