Imprimă această pagină

Copiii și tinerii din Negrești-Oaș, informați de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Politiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară în această perioadă ample activități preventive în taberele și programele extrașcolare organizate la nivelul județului. 

Astfel, la invitația Parohiei Ortodoxe Negresti Oas 2, care organizează o serie de activități educative în fiecare weekend, polițiștii au fost prezenți susținând teme de prevenire și combatere a bullyingului, dar și teme legate de  siguranța rutieră.
La activitatile desfășurate au  beneficiat de informații un număr de 45 de elevi.
De asemenea, polițiștii au susținut activități informativ-preventive cu tematică antidrog în cadrul activităților de zi susținute de Asociația pentru sprijin și dezvoltare comunitară Țara Oașului  la Parohia Tur, beneficiari fiind un număr de 12 elevi, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.
Activitățile preventive vor continua pe tot parcursul sezonului estival, polițiștii fiind prezenți în locurile frecventate de copii și tineri, pentru a le aduce un plus de informare și de conștientizare cu privire la riscurile la care se expun atunci când vor să experimenteze comportamente ilegale și periculoase.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii