Program de vară la Biblioteca Județeană Satu Mare. Activități educative pentru copiii cu vârsta între 6-12 ani

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează în perioada 2-31 august 2022, cea de-a 10-a ediție a programului Bibliovacanța. 

Acest proiect a intrat deja în tradiția Bibliotecii prin multitudinea și varietatea de activități educaționale și totodată creative, pe care le-a oferit.
Într-o primă etapă, Biblioteca Județeană Satu Mare îi invită pe toți doritorii să se înscrie la această activitate, care se vor realiza în sediul nou al Bibliotecii, pe strada Iuliu Maniu nr. 2, în perioada  26.07-30.07.2022 sau direct prin telefon la secretariatul instituției: 0261-711199.
Proiectul Bibliovacanța 2022 se va desfășura săptămânal, din data de 2 august, marți și joi, de la ora 10:00-12:00, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, care dețin un permis de utilizator al bibliotecii. 
Permisul de utilizator se poate obține de la sediul bibliotecii.
Timp de patru săptămâni, copiii se vor bucura de activități educative, culturale, creative, pornind de la joc și lectură.
Povești, jocuri, activități creative și de cultură generală, ateliere de origami, desene, filme, sunt doar câteva dintre propunerile programului de vară al bibliotecii.
Participarea la Bibliovacanța este absolut gratuită.
Considerând că proiectul va constitui o ofertă culturală și creativă vastă, vă așteptăm cu drag pentru a petrece împreună o vacanță minunată! 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii