Spectacol de final de an al clasei de actorie din cadrul Școlii de Arte Satu Mare în fața unui public numeros

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Clasa de actorie din cadrul Școlii de Arte Satu Mare a pus pe scena Teatrului de Nord un spectacol de final de an școlar. 

Elevii, pregătiți de profesoara Anette Marka, au pus pe scenă trei piese de teatru compuse de ei:
„DRAGose” cu Andreica Amalia, Todoran Antonia, Boc Ștefania, Ciora Giorgiana, Drimus Daria, David Bianca, Giurgiu Daniel, Komaromi Ruxanda, Rața Ruxandra, Chis Sara și Viscio Giuliano Antonio.
„LEGUME” o adaptare dupa  textul “Legume” scris de George Cocos. Din distributie fac parte: Waldman Hess Ayla, Cordis Mara, David Carla, Sichet Raysa, Pop Maia, Podolyak Anastasia, Croitor Raluca, Big Maria, Lupsica Pop Victoria.
„Sarea în bucate” de Petre Ispirescu. Cei care dau contur acestei povesti sunt: Halas Serena, Halas Anisia, Vălean Rareș, Vălean Șerban, Fușle Ayann, Gătina Vlad, Gătina Mia.
Profesoara Anette Marka, cea care i-a pregătit pe elevi, a absolvit Facultatea de Teatru și Film, UBB Cluj, profil Artele Spectacolului-actorie; în perioada 2020-2022 a fost actor colaborator la Teatrul de Artă Deva, iar din 2022 – prezent este actor la Teatrul de Nord și profesor actorie la Școala de Arte.
Am avut plăcerea de a organiza acest eveniment pe scena Teatrului de Nord, loc foarte drag sufletului nostru. Ceea ce  publicul numeros prezent la spectacol a văzut pe scenă a fost rezultatul întâlnirilor avute în acest an școlar, rezultatul muncii și dedicării elevilor școlii”, a declarat Anette Marka. 
Totodată, în 17 și 19 iunie, Școala de Arte a pregătit și câte o reprezentație a scenetei „Călătorie în timp” cu elevii: Toth Lara,  Derșidan Natalia, Meszaros Sofia, Chioreanu Inga, Barbu Valentina, Balaj Iana, Sophia Hajnal, Victoria Moldovan și Burdea Hanna.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii