Imprimă această pagină

Jandarmii sătmăreni, în vizită la Şcoala Gimnazială Avram Iancu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Azi, începând cu orele 09,00, jandarmii sătmăreni au desfăşurat activităţi preventiv educative la Şcoala Gimnazială Avram Iancu Satu Mare, în cadrul programului “Şcoala Altfel”.
La întâlnire au participat elevi din clasele a III – a şi a IV - a, însoţiţi de către cadrele didactice ale unităţii de învăţământ.
Pentru început, jandarmii le-au explicat copiilor rolul şi atribuţiile Jandarmeriei Române în asigurarea unui climat de ordine şi siguranţa publică, iar apoi au detaliat şi prezentat principalele misiuni ale instituţiei.
În cea de-a doua parte a întâlnirii s-au purtat discuţii despre modurile de comportament în diferite situaţii: pe stradă, la şcoală şi în societate. S-a insistat asupra comportamentului ce trebuie avut în vedere în relaţionarea cu persoanele necunoscute.
După prezentarea aspectelor sus menţionate, oamenii legii au urmărit atragerea  audienţei spre dialog şi expunerea propriei păreri cu privire la violenţă şi la modul în care trebuie sa acţioneze în cazul declanşării acesteia.
În final gazdele au transmis mulţumiri şi aprecieri jandarmilor sătmăreni pentru activitatea desfăşurată.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii