Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peste 200 de tineri sătmăreni, prezenți la bursa de joburi din Cluj Foto: Gönczy Tamás

Peste 200 de tineri sătmăreni, prezenți la bursa de joburi din Cluj

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Azi și mâine în Cluj se desfășoară prima bursă de joburi destinată studenților sătmăreni.
În prima zi a bursei de joburi ”Satu Mare te așteaptă acasă” au vizitat standurile firmelor sătmărene peste 200 de studenți sătmăreni interesați să revină acasă. Astăzi, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, au fost prezente 17 firme sătmărene, însă mâine vor mai veni și altele, iar pe platforma haiacasa.sm sunt înscrise mai multe firme interesate de acest proiect.
  • ”În prima zi a bursei de joburi au participat aproximativ 200 de tineri sătmăreni care sunt încă studenți sau masteranzi în Cluj, dar au fost și mulți tineri interesați să facă practică la firmele sătmărene. Noi ne dorim să arătăm tinerilor sătmăreni că și în Satu Mare sunt joburi bine plătite. O parte dintre tinerii prezenți astăzi au luat legătura cu firme despre care nici nu știau că sunt din Satu Mare, nu știau ce posibilități oferă aceste firme și au aflat că și în Satu Mare se poate câștiga la fel ca în Cluj”, a declarat pentru satumarenews.ro Butka Gergo.
  • ”Pentru firmele sătmărene participante este important că s-au întâlnit cu tineri hotărâți și deschiși, care doresc să se întoarcă acasă după terminarea studiilor”, a mai spus Butka.
  • ”La finalul primei zile pot să vă spun că este un prim pas concret făcut de Primăria Satu Mare pe care noi îl vom dezvolta în continuare și în alte orașe universitare, dar vom dezvolta o platformă permanentă pentru readucerea tinerilor acasă (un fel de ejobs sătmărean)”, a încheiat Butka.
Vineri continuă bursa ”Satu Mare te așteaptă acasă” de la ora 10 până la ora 17, mai mult de 20 de companii sătmărene vor aștepta studenți, absolvenți cu peste 100 de locuri de muncă.

Media

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card