Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mihai Marcian, elevul sătmărean care a obținut cea mai mare medie la Bac, premiat de primar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mihai Marcian, elevul sătmărean care a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat, a fost premiat de primarul Kereskenyi Gabor.
Kereskenyi i-a oferit un abonament la cunoscutul festival Untold care va avea loc între 3 și 6 august în Cluj Napoca.
”Cu toate că, organizatorii festivalului au făcut o tradiție din a oferi abonamente gratuite elevilor cu medii de 10, am considerat că și media 9,93 ( cea mai mare din județul Satu Mare) este un rezultat deosebit și merită recompensat. Cred că Mihai Marcian este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu doar prin rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, cât și datorită premiilor obținute la Olimpiadele de Fizică și Matematică unde a reprezentat municipiul Satu Mare cu cinste”, a spus Kereskenyi.
”Cu această ocazie, tânărul mi-a povestit că a fost admis recent la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică, chiar dacă în prima fază a fost tentat să studieze în Elveția. Mi-a povestit că a decis în cele din urmă să rămână aproape de casă deoarce este de părere că banii nu pot răscumpăra momentele pe care nu le-a petrecut alături de cei dragi”, a mai spus Kereskenyi, lansându-i invitația, la finalul întâlnirii, ca după absolvire să se reîntoarcă acasă pentru că avem nevoie de specialiști tineri cu ajutorul cărora să dezvoltăm orașul.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card