Imprimă această pagină

Concurs dedicat studenților din domeniul informaticii și electronicii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Casa Meșteșugarilor va găzdui, în perioada 20-22 octombrie 2017, primul hackathon din istoria județului Satu Mare, concurs la care vor participa studenți de elită din toată țara.
Evenimentul dedicat studenților din domeniul informaticii și electronicii este organizat de Asociația „Rotaract Club” Satu Mare și a fost unul dintre proiectele care au obținut finanțare din partea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Consiliul Local, prin concursul de proiecte destinat tinerilor, organizat prin Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Prin acest eveniment să dorește readucerea tinerilor și studenților de elită acasă, cât și crearea unui cadru de întâlnire a acestora cu companiile din Satu Mare.
“ Salutăm și dorim să susținem orice iniţiativă venită din partea organizaţiilor de tineret care au ca scop implicarea tinerilor şi care pot produce o schimbare pozitivă în comunitate. În sensul readucerii tinerilor acasă și integrarea lor pe piața muncii din Satu Mare am organizat și noi, în premieră, o bursă a locurilor de muncă pentru studenții sătmăreni din Cluj-Napoca și care s-a bucurat de succes!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.
Organizatorii au anunțat că pentru o mai bună interacțiune cu studenții, companiile IT și de electronică din Satu Mare vor avea un spațiu special amenajat pentru standuri. Totodată, va fi un loc special amenajat pentru reprezentanții media care vor putea realiza diferite transmisiuni.
În numai 3 zile de la debutul înscrierilor, evenimentul a stârnit un interes ridicat din partea studenților, mai cu seamă din partea sătmărenilor care studiază în Cluj-Napoca. De asemenea, și-au anunțat participarea studenți din Satu Mare , dar și din județe precum Brașov, Mureș sau Bistrița-Năsăud, Suceava sau Botoșani.
Doritorii sunt îndemnați să se înscrie în concurs accesând un formular online care poate fi găsit pe pagina de Facebook RotaHack unde pot găsi și ultimele noutăți despre concurs.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii