Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Investiții la cea mai veche unitate de învățământ din municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și viceprimarul Doina Feher au participat azi la Școala Gimnazială “Octavian Goga” unde s-a realizat recepția lucrărilor privind înlocuirea parțială a ferestrelor.
Dotarea școlii cu geamuri noi a fost achitată din bugetul local, valoarea lucrărilor fiind de 150.000 lei. Cu toate că s-a reușit schimbarea celor mai vechi geamuri care se aflau în stare avansată de degradare, în următoarea perioadă va mai fi nevoie de o investiție similară, deoarece au mai rămas geamuri neschimbate care necesită a fi înlocuite.
Pentru a face o evaluare atentă a investițiilor care trebuiesc realizate și în următoarea perioadă, primarul municipiului, Kereskényi Gábor, viceprimarul Doina Feher, alături de conducerea unității de învățământ au făcut un tur al clădirii în care își desfășoară activitatea cei aproape 650 de elevi ai școlii.
  • “Școala Gimnazială “Octavian Goga” are nevoie de lucrări serioase de investiții și reparații, fiind una dintre cele mai vechi unități de învățământ din municipiul Satu Mare. După o perioadă lungă în care prea multe investiții nu s-au făcut pentru reabilitarea și întreținerea acestei școli, anul acesta am reușit pas cu pas să facem progrese pentru a aduce îmbunătățiri clădirii în care își desfășoară activitatea cei aproape 650 de elevi ai școlii“ -  a spus Kereskényi Gábor. 
În urma acestei vizite s-a constatat că, o prioritate pentru următoarea perioadă sunt lucrările de reparații la acoperișul școlii, luându-se în considerare bineînțeles și continuarea îmbunătățirilor aduse la sistemul de ferestre.
Vă reamintim că în luna august au fost recepționate și lucrările de modernizare a acoperișului sălii de sport care au fost achitate tot din bugetul Primăriei Municipiului Satu Mare, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 260.000 lei.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii