Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Satu Mare găzduiește Olimpiada Națională de Matematică

În anul centenarului Marii Unirii, Satu Mare are onoarea de a fi gazda celui mai important eveniment din lumea matematicii școlare: Olimpiada Națională de Matematică, prilej de a ne face recunoscut orașul, recunoscută ospitalitatea și renumele de gazde primitoare.
Evenimentul presupune alocarea și implicarea unor resurse umane, materiale, financiare, consistente ținând cont că vorbim despre 853 de participanți, din care, peste 103 de cadre didactice, elita matematicienilor români.
În acest sens, pe toată perioada, până în aprilie, vor avea loc o serie de evenimente în care sunt invitați cât mai mulți sătmăreni să susțină elevii matematicieni.
Un astfel de eveniment este evenimentul public ce va fi susținut de Irina Binder, la Teatrul de Nord, în 17 februarie, de la ora 16,00. Participarea acesteia este voluntară și are ca scop susținerea olimpiadei de matematică.
Evenimentul este organizat de Asociația Părinților „Ioan Slavici” Satu Mare, în mod voluntar. Accesul în sala se va face cu minim 15 minute înainte de începerea evenimentului, pe bază de invitații. Scopul invitațiilor este acela de a asigura un climat potrivit unui astfel de eveniment, ca fiecare persoana să aibă un loc prestabilit.
În vederea procurării invitației, vă rugăm să vă adresați organizatorilor evenimentului sau agenției de turism Simbotour, str Petofi Șandor 4/A, persoană de contact, Marcela Papici, tel. 0747089509.
Fondurile colectate de către Asociația Părinților „Ioan Slavici” Satu Mare, din donațiile dvs, făcute la ridicarea invitației vor fi alocate exclusiv organizării olimpiadei și premierii olimpicilor.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card