Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
sursa: Primăria Satu Mare sursa: Primăria Satu Mare

Zeci de participanți la Simpozionul In Memoriam profesor Ioan Boț

Profesorul Ioan Boț a întruchipat cum nu se poate mai bine performanța în învățământul sătmărean.
Pe lângă remarcabila carieră de profesor, Ioan Boț a jucat un rol important și în dezvoltarea orașului nostru, în calitate de consilier municipal.
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Excelență Satu Mare și Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare, în semn de prețuire pentru cel care a fost Ioan Boț, profesor de matematică la Liceul Mihai Eminescu, aproape o jumătate de secol,a organizat azi, în Sala festivă „Dr. Vasile Lucaciu” a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, Simpozionul de Matematică In memoriam profesor Ioan Boț (19 iun. 1939 – 2 sept. 2017).
Elevi și prieteni ai profesorului Ioan Boț, cu rezultate deosebite în activitatea de cercetare și în activitatea didactică, au fost prezenți la simpozion pentru a prezenta studii în matematică ce vor fi publicate.
Simpozionul de Matematică In memoriam profesor Ioan Boț face parte din acțiunile aniversare dedicate de către instituțiile organizatoare anului centenar al Marii Uniri, recunoscându-i domnului profesor Ioan Boț spiritul civic ce a amprentat destinul urbei noastre.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii