Bărbat din Carei, reținut pentru patru furturi calificate și o tentativă de furt calificat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de polițiștii sătmăreni sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au dus la  identificarea unui careian bănuit de comiterea a patru fapte de furt calificat și a uneia de  tentativă la furt calificat, din locuințe situate  pe raza municipiului Carei.

Astfel, ieri, 25 septembrie, polițiștii Biroului de investigații criminale Carei, cu sprijnul polițiștilor din cadrul Secțiilor Rurale Carei și Petrești și ai Serviciului de Acțiuni Speciale, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat de 45 de ani, din Carei.

Cu această ocazie au fost ridicate mai multe bunuri provenite din furturi comise în perioada august-septembrie 2019, în paguba a 5 persoane vătămate, reuşindu-se recuperarea a 80% din prejudiciul comis.

Față de cel în cauză s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru luarea măsurilor legale. 

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii