Reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare au efectuat ieri 12 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Satu Mare și Carei, într-un dosar de trafic de droguri.

 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au desfășurat o acțiune de amploare vizând o grupare specializată în trafic de droguri de risc și trafic de substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 250 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, 75 de grame de substanță purvelurentă de culoare albă, 800 de grame de materie vegetală de culoare verde olive, sigilată în plicuri de 40 de grame, 100 de grame de bijuterii, 6.650 de euro, 12.600 de lei, 270.000 de forinți și 35 de telefoane mobile.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 7 persoane, în vederea audierii. Față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., al polițiștilor criminaliști și al luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare, precum și al jandarmilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii