Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, le mulțumește votanților ”care au votat cu capul și nu cu inima”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bucurie, în această seară, la sediul PNL Satu Mare. Liberalii au sărbătorit victoria lui Klaus Iohannis, alături de reprezentanți ai partidelor USR, PLUS și PMP din județul Satu Mare.

Membrii PNL au așteptat rezultatul alegerilor alături de conducerile USR, PLUS, PMP Satu Mare.

”Am reușit să văd un scor dublu față de Viorica Dăncilă pentru Klaus Iohannis. Vreau să le mulțumesc în primul rând românilor care au ieșit la vot, românilor care au arătat foarte clar, o dată pentru totdeauna, că nu mai vor o Românie în care PSD să aibă un rol dominant, că vor o Românie condusă de partide democratice, condusă de oameni cărora le pasă de România și care gândesc cu capul și nu cu inima. Vreau să le mulțumesc celor din diaspora care au demonstrat astăzi că pot să iasă la vot și au demostrat că sunt o forță inclusiv în viața politică a Românei și sunt prezenți alături de noi în fiecare moment important pentru țara noastră. Vreau să le mulțumesc tuturor partidelor care au fost alături de noi în această luptă, celor de la USR, PLUS, celor de la PMP și Forumului Democrat German”, a spus președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu.


De asemenea, le-a mulțumit sătmărenilor că au ieșit la vot și, în cele din urmă, au reușit să părăsească antepenultimul loc, deși, susține acesta, ar fi așteptat o prezență mult mai mare în Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii