Patru primari din județ au fost premiați de către Asociația Comunelor din România

Azi, în cadrul sesiunii ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România ediția din acest an patru primari din județul Satu Mare au primit premii din partea organizatorilor.

Primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, și primarul comunei Racșa, Toma Betea, au primit titlul, trofeul și diploma de excelență ”Primar de 6 stele” în cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, care a avut loc azi în București.

”Azi, la Bucureşti, la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România ACoR am primit titlul de ”Primar de 6 stele", ca răsplată pentru meritele importante in dezvoltarea comunei și apreciere pentru alegerea de 6 ori ca primar al comunei Dorolț”, a declarat Mihai Găman.

Titlurile le-au fost acordat în semn de apreciere pentru alegerea lor de 6 ori în funcția de primar, numărându-se printre cei mai longevivi și mai gospodari primari din țară și din județul Satu Mare.

Primarul comunei Hodod, Balogh Francisc, a primit diplomă de excelență ”Primar de 4 stele”, iar primarul comunei Tarna Mare, Mariana Sobius, a primit diplomă de excelență ”Primar de 3 stele”.

Au primit premii în cadrul proiectului Național ”Apele Unite ale României” pentru proiecte derulate, primarii comunelor Vetiș și Odoreu. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii