Prefectul cere controale la sânge în localurile sătmărene

Urmare a tragicului eveniment care a avut loc vineri noaptea în Clubul Colectiv
din București, prefectul Eugeniu Avram a chemat în această dimineață directorii instituțiilor publice deconcentrate pentru a le cere să ajute victimele tragicului eveniment din București donând sânge, dar și pentru a le cere să-și îndeplinească sarcinile ce le revin fiecărei instituții cu privire la siguranța cetățenilor. Prefectul, personal, va fi prezent mâine dimineață la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare pentru a dona sânge.
În acest sens, reprezentanții MAI și instituțiile cu rol de verificare au rămas la o ședință în cadrul căreia s-a hotărât formarea de echipe mixte care să verifice toate cluburile, localurile din județ.
  • ”Vreau să mă informeze în primul rând ce măsuri au întreprins până la această oră vizavi de aceste aspecte la nivelul județului nostru, de asemenea, ce-și propun să facă, în așa fel încât la nivelul județului nostru doresc să nu se repete sau să nu apară evenimente de genul cum a fost la București la sfârșitul săptămânii trecute”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii