Imprimă această pagină

525 de persoane aflate în autoizolare au fost verificate de polițiști și lucrători ai DSP Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Până în prezent, lucrători ai Direcției de Sănătate Publică Satu Mare și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat amenzi față de opt persoane pentru nerespectarea recomandării de autoizolare la domiciliu.

De asemenea, în două cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în declarații, conform art. 326 Cod Penal, în cadrul cărora, la data de 19 martie a.c. s-au extins cercetările și pentru comiterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor infecțioase, conform art. 352 Cod penal.

Pe parcursul zilei de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în colaborare cu jandarmi și polițiști locali au efectuat verificări la persoanele care au obligația de a rămâne în izolare la domiciliu, în contextul limitării și prevenirii riscului de răspândire a infecției cu Covid 19. Cu această ocazie, au fost verificate 525 de persoane din județ.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au depistat 3 persoane care nu au respectat obligația rămânerii la domiciliu, astfel ca au fost sancționate contravențional.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continuă efectuarea verificărilor la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii