ANI: Adrian Ștef, în conflict de interese penal și infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Agenția Națională de Integritate a constatat că Adrian Ștef se află în conflict de interese penal și infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție.
Adrian Ștef a declarat pentru www.satumarenews.ro că nu știe la ce face ANI referire, neprimind din partea acesteia niciun raport.
  • ”Nu știu la ce face referire, nu am primit un raport. Din ianuarie 2009, eu nu mai sunt acționar (la S.C. FOLDA SECURITY ROMÂNIA S.R.L.)”, susține Adrian Ștef.
În plus, acesta a declarat că i se pare ”o întâmplare bizară” faptul că ANI a dat publicității acest comunicat tocmai azi.
Redăm mai jos comunicatul ANI: ”În exercitarea atribuțiilor de serviciu, a participat la vizarea/semnarea/aprobarea mai multor documente prin care s-a obținut un folos patrimonial în valoare de 1.233.380,92 lei de către S.C. FOLDA SECURITY ROMÂNIA S.R.L., societate în cadrul căreia a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator.
Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Oradea în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României și a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, prevăzute și sancționate de art.12 lit.b) din Legea nr.78/2000.
Precizăm faptul că, la data de 21 martie 2014, Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că ȘTEF ADRIAN MIHAI s-a aflat în stare de incompatibilitate ca urmare a deținerii simultate de funcții și calități, contrar prevederilor legale.”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii