COVID-19 | 62 de sătmăreni amendați de polițiști, în ultimele 24 de ore

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, la data de 7 mai, 116 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ. 

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 7 mai a.c., polițiștii au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.745 de lei.

În perioada de referință au fost efectuate 423 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii