Program prelungit la Pașapoarte și Înmatriculări

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Programul la Serviciile Publice Comunitare de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări Auto se modifică pe perioada stării de alertă.

Astfel, odată cu instituirea stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARSCoV-2, începând de luni, 18 mai 2020, programul de lucru cu publicul va fi de luni până vineri în intervalul orar 08:00- 20:00 pentru preluarea documentelor necesare pentru eliberarea pașapoartelor, respectiv a cererilor pentru înmatriculare, autorizare provizorie sau preschimbare permis de conducere.

Eliberarea pașapoartelor se face la sediu, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00 sau se poate opta pentru transmiterea pașaportului prin serviciul de curierat, la domiciliu.
Eliberarea documentelor privind înmatricularea autovehiculelor se face la sediu, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

IMPORTANT! Reluarea examinării practice pentru candidații care au fost programați sau le-a expirat dosarul de examinare (în perioada stării de urgență) se face începând cu data de 02.06.2020, urmând ca examinarea la proba teoretică să fie reluată după data de 16.06.2020.
Accesul în incinta serviciilor se face exclusiv pe baza programării online și va fi permis doar persoanei programate, cu respectarea distanțării sociale și a obligației de a purta mască de protecție.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii