banner draxkmaier satu mare

Controale la terasele din Satu Mare. Respectarea regulilor, verificată strict

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Satu Mare, în ultimele 24 de ore au fost desfăşurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe,mijloace de transport în comun și terase, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activităţile desfăşurate au participat 270 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

În urma activităților desfășurate ieri, 11 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului Satu Mare, echipajele mixte au efectuat controale la 130 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 310 de persoane.

Totodata, au fostaplicate 49 de sancțiuni contravenționale, dintre care 6 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 15 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar 28 pentru fapte de natură economică,  în valoare totală de peste 26.400 de lei.

Siguranța și sănătatea tuturor cetățenilor reprezintă una dintre prioritățile instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că forțele de ordine vor fi în această perioadă, permanent la datorie, pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă.

”Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur”, au transmis polițiștii sătmăreni.

controale terase satu mare1

controale terase satu mare2

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii