Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Marcela Papici: ”Femeia leșinată în apropierea Spitalului Județean Satu Mare se află în afara oricărui pericol”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Unei femei i s-a făcut rău în această după-masă
și a căzut la aproximativ 100 de metri de Spitalul Județean Satu Mare. Oamenii care au văzut-o pe femeie au sunat la 112, după care au intrat în spital și au cerut ajutor.
Personalul de la Triaj le-a spus că nu au voie să intervină și că trebuie să aștepte sosirea echipajului de la Ambulanță, a declarat pentru www.satumarenews.ro  managerului SJU, Marcela Papici.
Persoanele care au intrat la UPU doreau doar să ceară să vină cineva mai repede la femeia căzută, recunoscând că au sunat deja la Ambulanță.
”Femeia era căzută pe o stradă de lângă spital, nu în fața spitalului, sub ochii medicilor, care nu au făcut nimic. Este mult prea mult ca cineva să-și permită să acuze medicii spitalului că ”poți să mori la doi pași de Unitatea de Primire a Urgențelor Satu Mare”, când aceștia nici nu știau de acest caz”, a declarat pentru www.satumarenews.ro Marcela Papici.
Mai mult, Papici a mai declarat că există dovezi că în circa 4 minute echipajul Ambulanței a ajuns la locul solicitării, exact în momentul în care persoanele îngrijorate care au solicitat ajutor, se aflau în incinta UPU.
”Există ora apelului, 12,22, la ambulanță, prin 112, referitor la o persoană căzută pe stradă. Echipajul a ajuns la fața locului după 4 minute. După ce a fost investigată, femeia se află în afara oricărui pericol”, a mai spus Papici.
Managerul SJU a declarat că femeia, în vârstă de 59 de ani, din Săuca, este un pacient care își petrece aproape fiecare noapte la UPU.

sursa foto www.satmareanul.net

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii