Banner blato Livrare1 
banner simple shop

A plouat cu dosare penale în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Medieșu Aurit, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, fiind implicat întru-un accident rutier cu pagube materiale. 

Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Tot sâmbătă, 12 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat în jurul orei 22.00, un bărbat, de 33 de ani din Doba, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Oar, sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Ieri, 13 decembrie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite în cauze.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii