Primarul Kereskényi Gábor s-a vaccinat anti-COVID-19

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că s-a vaccinat anti-COVID-19.

Primarul s-a vaccinat încă din primele zile ale etapei a II-a a campaniei pentru a dau un exemplu și să dea încredere sătmărenilor. 

”Sunt luni de zile de când așteptăm o soluție care să ne aducă înapoi la normalitate. Aceasta a venit! Ce se întâmplă de acum înainte depinde doar de noi. Dacă nu acționăm, consecințele vor fi grave! Am ales să mă vaccinez încă din primele zile ale etapei a II- a campaniei pentru ca prin propriul exemplu să dau încredere sătmărenilor. Cu toții ne dorim să revenim la o viață normală, să fim împreună cu cei dragi, fără a le pune sănătatea în pericol! Am pierdut rude, prieteni, colegi și lupta nu s-a terminat. 

Vaccinul ne dă speranțe, că putem începe să ne imaginăm, o revenire la viața normală. ?Ne dă speranța că vom putea fi împreună așa cum se cuvine, că ne vom putea strânge în brațe și ne vom simți unii pe ceilalți dincolo de ecrane și de emoticoane. Numai uniți vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă!”, a postat primarul pe pagina sa de Facebook.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii