Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Sătmăreancă tâlhărită în propria locuință. Autorul, imobilizat de soțul femeii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au reținut la data de 3 februarie a.c., un bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. 

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 30 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că întorcându-se acasă de la cumpărături, ar fi surprins o persoană necunoscută în locuința acesteia. 

La fața locului s-a deplasat de îndată o patrula de poliție din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, care au identificat un bărbat, de 29 de ani, din județul Maramureș. Acesta ar fi pătruns în locuința femeii, de 30 de ani, prin folosirea de chei potrivite, de unde ar fi sustras o sumă de bani, fiind surprins de către persoana vătămată. 

Pentru a-și asigura scăparea a îmbrâncit-o pe femeia, de 30 de ani, însă a fost imobilizat de către soțul acesteia, până la sosirea organelor de poliție.

Față de bărbatul, de 29 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii