31 de șoferi sătmăreni au devenit pietoni, în ultimele 24 de ore

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 220  de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  56 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 31 conducători auto și au ridicat 1 certificat de înmatriculare. 

Astfel, polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 28 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 102-125 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.

 

La data de 4 martie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, un conducător auto, de 45 de ani, din Satu Mare care nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea”, astfel, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, obligând conducătorul auto aflat la volan, să oprească pentru a evita o coliziune.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii