Cameruneză cu acte false, prinsă în Vama Petea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la ieșirea din țară o cameruneză care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un document de călătorie francez care aparținea altei persoane.

Vineri, 05 martie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru a ieși din România, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile franceze. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că documentul de călătorie nu îi aparține, între fizionomia persoanei prezentă în punct și cea din fotografia aplicată pe document fiind diferențe vizibile. 

În urma cercetărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră este cetățean camerunez, în vârstă de 32 de ani și nu posedă documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen. Mai mult, cartea de identitate pe care a prezentat-o la control era căutată de autoritățile franceze din octombrie 2016.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii