Bărbatul, de 44 ani, găsit decedat pe malul Someșului s-a sinucis. A lăsat un bilet de adio familiei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Procurorii efectuează cercetări în vederea identificării cauzei decesului unei persoane de sex masculin în vârstă de 44 de ani găsit astăzi, 2 aprilie, orele 11:38, pe malul drept al râului Someș, în dreptul Palatului Administrativ al municipiului Satu Mare, ce prezenta pe corp mai multe leziuni traumatice constând în plăci tăiate.

În urma activităților desfășurate de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și polițiștii serviciului de investigații criminale din cadrul IPJ Satu Mare s-a stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind raportată dispărută de familie în cursul zilei de 1 aprilie ora 14:00.

Familia persoanei decedate a prezentat organelor judiciare un bilet de adio al persoanei decedate identificat în locuința acestuia.

Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul serviciului de Medicină Legală rezultă că decesul s-a produs de aproximativ 24 de ore, cadavrul prezentând mai multe plăți tăiate în zona gâtului, antebrațelor și abdomenului posibila cauza decesului fiind hemoragia externă.

De asemenea s-a apreciat că leziunile traumatice pot fi autoprovocate.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare desfășoară în acest moment urmărirea penală fiind analizată teza sinuciderii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii