Proiect | Consilierul local PNL Victor Cernea propune acordarea unui stimulent de 1000 de lei pentru fiecare nou-născut din municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Victor Ioan Cernea, în calitate de consilierul local PNL a depus un proiect de hotărâre privind acordarea unui stimulent de 1000 de lei pentru fiecare nou-născut din municipiul Satu Mare.

”Mă simt onorat că astăzi am înregistrat primul meu proiect de hotărâre în calitatea de consilier local PNL! “Acordarea unui stimulent de 1000 de lei pentru fiecare nou-născut din Municipiul Satu Mare“ este o măsură socială ce va fi un real ajutor pentru toate familiile de tineri din Satu Mare și o modalitate de revitalizare a populației municipale pe termen mediu și lung”.

Acesta susține că măsura e prioritară și urgentă pentru toți tinerii sătmăreni, în actualul context pandemic, dar și pentru că datele statistice sunt îngrijorătoare în privința ratei natalității în Satu Mare.

”Acest ajutor ar influența pozitiv impactul asupra bugetului familial într-o perioadă sensibilă, mai ales că deja se procedează așa în orașe ca: București, Brașov, Târgu Mureș, Pitești sau Galați cu rezultate vizibile! Este o măsură care în astfel de momente trebuie să reprezinte o importanță deosebită, chiar mai mare decât susținerea bugetară a CSM Satu Mare sau G.M. Zamfirescu”, a mai spus Victor Cernea.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii