gotec

Investiție. Undă verde pentru construirea mega mall-ului la Satu Mare

Compania Nepi va construi în Satu Mare un mega mall,
valoarea estimată fiind de 3 milioane de euro. Locația viitorului mall este în locul fabricii Sarmex, în apropierea hipermarket-ului Kaufland.
Consilierii au votat în unanimitate pentru remedierea problemelor cu privire la acordarea terenului către NEPI pentru realizarea mega mall-ului.
Dacă în ședințele de consiliu local anterioare consilierii UDMR s-au opus proiectului care prevedea schimbarea destinației spațiului, de la bazin de înot la mall, pentru că situația juridică era una incertă, azi au votat pentru.
La sfârșitul ședinței de consiliu, deputatul Kereskenyi, a ținut să își spună punctul de vedere urmare a mai multor articole calomnioase și acuzații care au fost aduse la adresa lui și a consilierilor UDMR.
  • ”În ultima perioadă au fost lansate o serie de atacuri calomnioase la partea consilierilor UDMR și atât la partea mea. Aceste atacuri nefondate, calomnioase și mincinoase au venit din partea marelui absent, că nu este actualmente printre noi, și iată că s-a demonstrat că aceste atacuri, aceste acuzații au fost nefondate. Grupul de consilieri UDMR și Organizația UDMR, dar și toți consilierii au domenstrat azi că vor în continuare dezvoltarea municipiului Satu Mare și ceea ce nu a reușit executivul să facă într-un interval de timp mai mare de un an au reușit să realizeze în această ședință de consiliu. Eu consider că menirea executivului e: dacă se interesează un investitor privat de anvergura societății NEPI, să dea informații corecte, nu să dea informații false în ceea ce privește situația juridică a acestor terenuri. Eu sper din tot sufletul că acest lucru care azi a fost pus pe făgașul normal de către consilieri va merge mai departe pentru că dorim cu toții o astfel de investiție.  În ultimul rând, aș dori să dau un sfat domnului primar, care e de meserie și medic, ca în următoarea perioadă să lase la o parte injecția de minciuni și să nu folosească o investiție de anvergura unui mega mall sau o societate multinațională de anvergura societății NEPI să o bage în jocurile murdare de campanie”, a declarat Kereskenyi.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii