Doi bărbați au intrat în casa unui octogenar, de unde au furat bunuri de 50 de lei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 21 aprilie a.c., la ora 01.46, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat în locuința unei persoane, din satul Sarvazel, de unde au sustras mai multe bunuri.

Deplasându-se la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, astfel că în jurul orei 00.30, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința unei persoane, de 82 de ani, din satul Sarvazel, de unde ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 50 de lei.

 

În urma cercetărilor și activităților operative efectuate, polițiștii au identificat la data de 21 aprilie a.c., persoanele bănuite că ar fi pătruns în locuință, ca fiind doi bărbați de 20, respectiv 34 de ani, ambii din localitatea Becheni.

 

Față de cei doi polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii