Banner blato Livrare1 
banner simple shop
  • 07 Mai 2021

Razii în trafic. Polițiștii au ridicat 23 de permise de conducere într-o singură zi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 6 mai, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pe raza județului Satu Mare cu preponderență pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză astfel au depistat 16 conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 58 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h și 126 km/h.

 

Totodată, pe parcursul zilei de ieri polițiștii rutieri sătmăreni au reținut în total 23 de permise de conducere și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii