Magazin Alimentar din Satu Mare amendat cu 10.000 lei de inspectorii DSVSA

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un Magazin Alimentar din municipiul Satu Mare a fost amendat cu 10.000 de lei de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), pentru etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, fără respectarea legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

În urma celor aproape 100 acțiuni de control efectuate în această săptămână, inspectorii DSVSA au mai aplicat cinci avertismente, pentru cinci producători particulari din Piețele Agroalimentare, Mare – 1, Someș – 1, Mică – 1, Piața Micro 17 – 1, din Satu Mare și Piața Carei – 1.

Tot în urma unor astfel de controale s-a dispus punerea sub sechestru/reținere oficială și confiscare pentru cantitatea de 2,5 kg preparate și specialități alimentare în valoare totală de 75,8 lei. Întreaga cantitate de preparate alimentare a fost denaturată și dirijată spre distrugere prin incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor în acest scop.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii