Peste 125 de sancțiuni aplicate într-o zi de polițiștii rutieri

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în data de 14 iunie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 125 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat, în data de 14 iunie, activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 125 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 37 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto.

 

Astfel, polițiștii rutieri sătmăreni au depistat pe raza județului Satu Mare, doi conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare, pe segmente de drum pe care această manevră este interzisă.

 

Doi conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h.

 

Patru șoferi nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea trecerii de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

 

Un conducător auto a efectuat o manevră de depășire neregulamentară pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

 

Un permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru alte abateri la regimul rutier.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii