Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Dublă crimă în Târșolț: Soț și soție, uciși cu sânge rece

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dublă crimă în județul Satu Mare. Două persoane, soț și soție, au fost ucise în cursul serii de vineri, în propria gospodărie din comuna Târșolț, județul Satu Mare. 

Suspectul a fost identificat de polițiști, iar acum se află în arestul Poliției, urmând să fie prezentat în fața judecătorilor.

 

Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care a avut loc crima, nici legătura dintre suspect și cele două victime. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și se află în desfășurare.

 

”Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112,  despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, 2 persoane decedate. Este vorba despre un bărbat, de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani. La fața locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

În urma activităților desfășurate, persoana bănuită în cauză a fost identificată. Procurorul de caz a emis mandat de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul, de 42 de ani, din Târșolț, urmeaza a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți în vederea  propunerii unei măsuri preventive. Verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment” - potrivit IPJ Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii