Autoutilitară încărcată cu deșeuri oprită să intre în România, prin Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare, nu au permis intrarea în ţară a unei autoutilitare încărcată cu aproximativ 1.000 kilograme de deșeuri, constând în cauciucuri uzate, pentru care șoferul nu a putut prezenta documentele prevăzute de lege necesare transferului unor astfel de materiale.

În data de 6.08.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unei autoutilitare marca Fiat Ducato, conduse de un cetăţean român, în vârstă de 41 de ani.

 

 Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cauciucuri de la o  societate comercială din Austria pentru  o firmă din România.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoutilitara era încărcată cu anvelope într-o stare avansată de degradare, fiind de fapt deşeuri, pentru care șoferul nu au prezentat documentația necesară prevăzută de lege.

 

 În  autoutilitară erau transportate 192 cauciucuri având o greutate de aproximativ 1.000  kilograme de deşeuri.

 

În urma celor constatate, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a mărfii transportate.

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii