Un magazin din Satu Mare și un Fast-Food din Sanislău, amendate cu 20.000 lei 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au aplicat câte o amendă contravenționala, în valoare de 10.000 lei, unui magazin din Satu Mare și unui Fast-Food din Sanislău și 7 avertismente la tot atâția producători particulari din județ.

Astfel, în urma controalelor efectuate, au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, dintre care două amenzi contravenționale, în valoare totală de 20.000 lei, unui Magazin Alimentar din localitatea Satu Mare și 10.000 lei unui Fast – Food din localitatea Sanislău – pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și comercializare a produselor alimentare. De asemenea, inspectorii DSVSA au aplicat 7 avertismente pentru 7 producători particulari din Piețele Agroalimentare, Mare – 1, Someș – 3, Mică – 2, Piața Micro 17 – 1,  din Satu – Mare. 

În urma acestor controale s-a dispus punerea sub sechestru/reținere oficială și confiscare pentru cantitatea de 26,74 kg preparate și specialități alimentare în valoare totală de 456 lei. Întreaga cantitate de preparate alimentare a fost denaturată și dirijată spre distrugere prin incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor în acest scop din județul nostru.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii