Medicii urologi Bogdan Feciche și Cristian Rusu, prezenți la un eveniment medical unic în România

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Medicii urologi Bogdan Feciche și Cristian Rusu vor participa la un eveniment medical unic în țară, primul Curs&Workshop de Chirurgie Robotică în Urologie din România. 

La sediul Spitalului Pelican Oradea va avea loc un eveniment medical în premieră națională: Primul Curs&Workshop de Chirurgie Robotică în Urologie din România, la care participă medici experți ai Chirurgiei Robotice în Urologie din Franța și Germania. 

 

Evenimentul, unic în România, se va susține pe parcursul a două zile și se va bucura de prezența mai multor personalități marcante ale Europei din domeniul chirurgiei robotice în urologie. În cadrul evenimentului vor avea loc prezentarea celei mai avansate tehnologii chirurgicale pe plan mondial în domeniul urologiei, pe care Spitalul Clinic Pelican Oradea o pune la dispoziția pacienților și prezentarea platformei educaționale pentru formarea de urologi specialiști în Chirurgia Robotică, în România.

 

Live Surgery Robotic Dry Lab Training va cuprinde, printre altele, transmiterea 3D către cursanți a patru operații efectuate de către chirurgi consacrați și recunoscuți la nivel național și internațional în Chirurgia urologică robotică; prezentări științifice ”State of the Art” și Dry Lab: medicii urologi și rezidenții prezenți vor putea exersa pe modele de antrenament cu simulator, dar și cu robotul da Vinci x, puse la dispoziție în cadrul cursului.

 

Vor fi prezenți conf. dr. Bogdan Petruț, de la UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, reprezentant CLERU, colaborator apropiat al Spitalului Pelican Oradea, managerul Spitalului Pelican, dr. Ovidiu Gogu Cacuci, prof. dr. Thomas Bschleipfer, reprezentant EBU, Clinica de Urologie, Andrologie și Urologie pentru copii din Weiden, Germania și dr. Jean-Baptiste Roche, reprezentant ESUT, Clinica Saint Augustin - Bordeaux din Franța.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii