Fermieri din toată țara, prezenți la Vezendiu, la cel mai important eveniment dedicat geneticii şi tehnologiei porumbului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prefectul Altfatter Tamás, secretarul general Cosmin Dorle si directorul Cancelariei Kovacs Robert au participat azi, 16.09.2021, la evenimentul “Ziua Porumbului”, ediţia 2021, organizat la Vezendiu.

Este cel mai important eveniment dedicat geneticii şi tehnologiei porumbului, unde fermierii au avut ocazia să descopere atât noi hibrizi de porumb, cât şi ultimele tehnologii aplicate in fermele moderne. 

Prefectul a subliniat importanţa agricultorilor în economia tării şi a mulţumit pentru efortul depus. Prin munca depusă de fermieri, agricultura din judeţul nostru a fost ridicată la un alt rang, de invidiat de fermierii din alte judeţe. 

La eveniment au participat fermieri din toata ţara, comercianţi de echipamente si soluţii pentru maşini agricole, distribuitori de seminţe, respectiv reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate din domeniu, directorul executiv APIA Dragoş Virgil şi directorul executiv DAJ Dr. Ing. Ioan Cioltean. 

”Astfel de evenimente sunt importante pentru ca fermierii noştri să fie informaţi cu privire la  cele mai moderne tehnologii din domeniu”, a declarat prefectul.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii