Imprimă această pagină

Kereskenyi Gabor: ”Sătmărenii nu sunt cetățeni de rangul II și nu vom accepta să fie tratați altfel ca și clujenii”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Municipiul Satu Mare a intrat în „Scenariul roșu”, ceea ce înseamnă, printre altele, închiderea teraselor și restaurantelor, lucru pe care primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, îl consideră inacceptabil, după ce, susține el, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ar fi primit asigurări de la Guvern că municipiul Cluj-Napoca nu se va închide nici când cazurile vor crește foarte mult.

”Sătmărenii nu sunt cetățeni de rangul II și nu vom accepta să fie tratați altfel ca și clujenii”, a mai spus Kereskenyi. 

Redăm mai jos mesajul primarului Kereskenyi Gabor:

”Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, nu acceptă ca locuitorii municipiului Satu Mare să fie discriminați față de cei din municipiul Cluj-Napoca,  și Municipiului Satu Mare a intrat în „Scenariul roșu”. Experiența de anul trecut ne-a arătat că măsuri luate fără cap în asemenea situații pot afecta unele sectoare ale economiei (HORECA este cel mai vulnerabil). Primarul Emil Boc a primit asigurări de la Guvern că municipiul Cluj-Napoca nu se va închide nici când cazurile vor crește foarte mult. Că economia Clujului, inclusiv restaurantele și terasele nu se vor închide în Cluj-Napoca. Sătmărenii nu sunt cetățeni de rangul II și nu vom accepta să fie tratați altfel ca și clujenii. Ne dorim să avem economia funcțională, să avem terase și restaurante deschise. Nu dorim să afectăm suplimentar cetăţenii şi agenţii economici, şi aşa încercaţi în ultimul an şi jumătate. Trebuie să luăm măsuri pe plan local numai după analize pertinente şi amănunţite. Să nu adoptăm măsuri doar de dragul de a le adopta, ci având convingerea că acestea vor da rezultate” - Kereskenyi Gabor.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii