Accident cu victime provocat de un tractorist fără permis

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ieri, în jurul orei 18.30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au efectuat cercetarea la fața locului în cazul unui accident produs pe strada Republicii, din Odoreu. 

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 57 de ani, din Odoreu, aflându-se la volanul unui tractor agricol, a efectuat un viraj la stânga astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Bistrița.

 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului, de 33 de ani, și a unui pasager, de 39 de ani, din Bistrița, care se afla cu acesta în autoturism.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana identificată la volanul tractorului nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

 

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii