Imprimă această pagină

Un bărbat din Drăgușeni (39 ani) și-a bătut soția (27 ani) până a băgat-o în spital

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat din Drăgușeni și-a bătut soția până a băgat-o în spital. La data de 22 septembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost solicitați să intervină la o adresă din localitatea Drăgușeni. 

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Drăgușeni, și-ar fi agresat fizic soția, de 27 de ani, aceasta fiind transportată cu o ambulanță la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Bărbatul, de 39 de ani, a fost reținut la data de 23 septembrie a.c., de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. 

Față de bărbatul, de 39 de ani, din Drăgușeni, reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii