Polițiștii sătmăreni au verificat clienții localurilor din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

În această dimineață, în intervalul orar 8.30-10.30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică-Compartimentul Proximitate au desfășurat o acțiune în municipiul Satu Mare pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În cadrul activității, polițiștii au informat cetățenii și operatorii economici cu privire la noile reglementări legislative privind prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2.
Astfel, au fost verificați 9 operatori economici cu obiect de activitate alimentație publică și au fost identificate și legitimate 62 de persoane.
Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, pentru  nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
În contextul actual, polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să conștientizeze importanța, atât pentru propria persoană, cât și pentru întreaga comunitate, a respectării măsurilor pentru limitarea riscului de răspândire a infectării cu coronavirus.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii