Noile reguli şi restricţii care vor intra în vigoare de mâine. Masca, obligatorie și în spațiile publice, iar barurile se închid pentru 30 de zile

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

De mâine, purtarea măștii este obligatorie și în spații deschise, iar barurile, cluburile și discotecile sunt închise pentru 30 de zile, potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare. 

Comitetul Județean pentru Situații de urgență Satu Mare a adoptat Hotărârea C.J.S.U. nr.71 din 24.10.2021  privind stabilirea și aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul județului Satu Mare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor generate de noul Coronavirus, urmare a intrării în vigoare a  prevederilor Hotărârii de Guvern nr.1130 din 22 octombrie 2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.  

Măsurile prevăzute în noua hotărâre se aplică indiferent de rata de incidenţă cumulată la 14 zile înregistrată la nivelul unităților administrativ-teritoriale și intră în vigoare la data de 25 octombrie 2021.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii