Intrarea în instituțiile publice se face doar pe baza certificatului verde

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică că începând de luni, 25 octombrie, intrarea pubicului în instituțiile publice este permisă doar în baza Certificatului Verde sau în baza unui test negativ valabil, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1130 din 22 octombrie 2021. 

”Reamintim cetățenilor că au la dispoziție și comunicarea online sau prin corespeondență pentru a depune cereri și a solicita informații despre serviciile publice:

1. E-mail: toate documentele, cererile de infomații sau orice alte solicitări se pot trimite pe adresa principală Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , iar pentru sesizări ce privesc lucările edilitare (lucrări, iluminat public, salubrizare) vă rugăm să utilizați adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

2. Site-ul Primăriei: toate documentele necesare se pot descărca de pe pagina oficială a Primăriei: www.primariasm.ro 

3. Corespondență poştală: cetățenii care nu au adresă de e-mail, pot transmite documentele prin corespondență poștală la adresa P-ţa 25 Octombrie, nr. 1, intrarea M – Primăria Municipiului Satu Mare.

Dacă aveți nevoie de ajutor, sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor, vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Satu Mare: www.dassatumare.ro”, a transmis Primăria Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii