davis banner

O femeie din Ungaria (67 ani), prinsă în Vama Halmeu cu țigări ascunse în pragurile mașinii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit și confiscat, în PTF Halmeu, cantitatea de 415 pachete de ţigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 1.800 lei.

Luni, 28 martie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat o femeie, având cetăţenie maghiară, în vârstă de 67 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Ungaria.
În baza analizei de risc, echipa comună, formată din polițiști de frontieră şi lucrători vamali ai Biroului Vamal Halmeu, a efectuat un control amănunțit asupra maşinii, persoanei, bagajelor și documentelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pragurile autoturismului, cantitatea de 415 pachete de țigări, provenite din magazine duty free.
Țigările în valoare de 1.868 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana a fost sancționată contravențional de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată, maşina a fost reţinută până la plata amenzii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii