Vitezoman la 63 de ani

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 17 iulie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 175 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 175 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de  aproximativ 50 000 de lei.
De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 16  conducători auto.Astfel, zece conducători auto, cu vârste cuprinse între 19 și 63 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 103-203 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50, 70, respectiv 100 km/h.
Un conducător auto, de 23 de ani, a fost depistat, în trafic, pe DN1, în localitatea  Turulung în timp ce efectua manevra de depășire, pe un sector de drum unde depășirea este interzisă.
Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 51 de ani, au fost identificați, în trafic, conducând autoturismele sub influența băuturilor alcoolice.
Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valori cuprinse între 0,05 și 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii