O tânără (24 ani) și un bărbat (47 ani), prinși după ce au furat catalizatoare de la mai multe mașini din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare - Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați de către doi bărbați, din Satu Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras elemente de caroserie, respectiv catalizatoare de pe autoturismele parcate pe raza municipiului Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele care se fac vinovate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind vorba despre o tânără, de 24 ani, din județul Maramureș, respectiv un bărbat, de 47 ani, din județul Satu Mare.

În fapt, cei doi, au sustras, prin tăiere, catalizatoarele sistemelor de evacuare a noxelor montate pe autoturismele persoanelor păgubite.

Astfel, joi, 21 iulie, polițiștii sătmăreni au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare. În baza mandatelor au fost efectuate percheziții la un imobil situat în localitatea Negrești Oaș, respectiv la un imobil din municipiul Baia Mare.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate mai multe ustensile folosite la comiterea infracțiunilor.

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea unei măsuri preventive. 

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii