Soț și soție agresați în trafic de un sătmărean de 72 ani

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către un sătmărean, de 44 ani, despre faptul că, atât el, cât și soția acestuia de 32 de ani, ar fi fost agresați, în trafic, de către un bărbat.

Ca urmare a verificărilor  efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. 

Astfel, în urma unui conflict spontan, în trafic, un bărbat, de 72 ani, din Satu Mare, i-ar fi agresat fizic pe cei doi, distrugând totodată, telefonul mobil al femeii.

Polițiștii rutieri au procedat la reținerea permisului de conducere al bărbatului de 72 de ani, pentru comportament agresiv în trafic și au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1 850 de lei pentru circulația cu un autovehicul pe trotuar, respectiv adresare de înjurii.

Totodată, față de bărbatul agresiv, polițiștii de investigații criminale efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

”Recomandăm conducătorilor auto să adopte un comportament decent,  în trafic și nu numai.

Totodată,un stil de conducere reactiv-preventiv, contribuie la siguranța tuturor participanților la trafic.

Conștientizarea riscurilor în traficul rutier, precum și responsabilizarea individuală are ca rezultat  un climat de liniște și siguranță în comunitatea din care fiecare dintre noi facem parte!”, a transmis IPJ Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii