davis banner

Chrysler căutat în Italia, descoperit în Vama Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au descoperit, la controlul de frontieră, un autoturism marca Chrysler, în valoare de peste 20.000 de lei, care figurează ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

Vineri, 5 august, în jurul orei 14:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 53 ani, domiciliat pe raza județului Iaşi. Acesta conducea un autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Italia.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul în cauză, figurează în bazele de date ca ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în data de 22.02.2022.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

politia de frontiera masina cautata italia 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii